top of page
10169262_10152404020416622_3732009241789

"Er zijn veel vragen die regelmatig door mijn hoofd dansen: hoe vind je zin en richting in een wereld die je langs alle kanten uit elkaar trekt? Kan je je zwaktes beschouwen als richtingaanwijzers op je pad? Hoe leer je luisteren naar je enige, eigen stem?
Met onze workshop proberen we mensen mee te nemen naar een stil plekje om van daaruit als toeschouwer naar ons en elkaars leven te kijken. Even op de rem gaan staan, om dan de controle over het stuur weer over te nemen."

(Ine Verhaert)

Met een DaDa-workshop brengen we mensen dichter bij hun talenten, fascinaties en dromen en willen we hen het vertrouwen geven om op basis daarvan hun keuzes in het leven te maken.

De workshop is ideaal voor studenten van de laatste graad middelbaar onderwijs en voor iedereen die op zoek is naar meer richting, voldoening en passie. 

Ine en Sebastiaan leggen het je graag uit.
 

"Wat volgend jaar?!"

De studiemogelijkheden binnen hoger onderwijs zijn eindeloos. Vaak werkt dat voor studenten eerder verlammend dan bevrijdend. Daarom neemt DaDa de tijd om samen met hen in hoofd én hart te duiken. "Wat kan ik?", "Wat wil ik?" en "Wat moet ik?", zijn daarbij ondergeschikt aan "Wie ben ik?". En "Hoe kies ik?" gaat voor op "Wat kies ik?". Zo vormt DaDa een noodzakelijke voorbereiding bij (of aanvulling op) SID-inbeurzen en studiekeuzebrochures.

"Pay attention to your gut feelings.

No matter how good something looks, if it does not feel right, walk away.”"

(Anoniem)

DE VIER PIJLERS VAN DE WORKSHOP

THEORETISCH KADER

 Hoe komt het dat ik niet weet wat ik wil? Wat doe ik daaraan? Woorden en video's van inspirerende sprekers zetten ons aan het denken.

OEFENINGEN

Wat zijn mijn persoonlijke passies, talenten, dromen, frustraties ...? Veel technieken om daarachter te komen!

UITWISSELING

Twijfels, vragen, ideeën? Gewoon iets dat je wil delen? We gooien alles op tafel, in een veilige omgeving.

bottom of page