top of page

"TOTDAT WE SAMENVALLEN"

“Wat een openbaring. Zo mooi en pakkend je levensweg delen. Hoedje af, veel bewondering.” 

 

(Kris & Herman, huiskamervoorstelling Deurne)

INHOUD

“El Hierro wordt mijn toevluchtsoord. Een klein Canarisch eiland dat -vóór Colombus- altijd als het einde van de wereld werd beschouwd. Hier kan ik rustig voor even in het niets verdwijnen. Me terugtrekken uit het web waar ik al jaren in vastzit en andere wezens in heb meegetrokken. De draden doorknippen, er lijntjes van maken die ik zal kunnen uitwerpen wanneer ik het zelf wil. En vooral: vervellen. Laagje per laagje afschudden en in de zee laten zakken.”

Eén jongevrouw, twee verse diploma’s, massa’s twijfels, een zwakke lever en een vergeten eiland: de basisingrediënten voor Ine’s tweejaardurende zoektocht naar zin en richting. Vertrekkende vanuit haar ervaringen maakte ze samen met songwriter Sebastiaan Simoens de muziekvertelling “Totdat we samenvallen”, een mix van woord, klanken en songs. Een voorstelling die prima op zichzelf kan staan, maar in een context van belangrijke keuzes, zelfzorg of algemene mentale gezondheid extra zinvol is.

Tekst en opvoering: Ine Verhaert
Live muziek / klank: Sebastiaan Simoens

PRAKTISCH

Praktisch

DUUR
LOCATIE
TECHNISCH

50 min

Gelijk welke plek, mits aan de technische vereisten voldaan kan worden.

Voor kleinere settings voorzien we zelf de PA. Indien we voor meer dan 60 man spelen, werken we graag met een externe geluidstechnieker (geldt niet voor scholen).

Getuigenissen

GETUIGENISSEN

ILSE & ARWIN

Beste Ine en Sebastiaan,

wat uit het hart komt, komt altijd op de juiste plaats terecht. Proficiat met jullie voorstelling.

BARBARA WYCKMANS


Fantastisch! Blij met de ontmoeting! De toekomst lonkt!

MICHELLE

Ik wil jullie heel oprecht en diep bedanken voor deze krachtige, authentieke voorstelling. Ik was heel sterk ontroerd en voel dat wat in tranen naar buiten stroomde, nu gevuld kan worden met moed en inspiratie… Dankuwel!

MARC & ANNE

Het is intens, indrukwekkend en af. Wat een wijsheid!

SPEELLIJST
bottom of page